Showul magic, plin de culoare, al Ursitoarelor de la Kids Feeria Events

Ursitoare de botez - Kids Feeria Events

Spectacolul ursitoarelor de botez KIDS FEERIA EVENTS este un show magic si plin de culoarea, eleganta, stralucire si mult rafinament. Un text emotionant, o coloana sonora unica si deosebita, interpretata de finalista Eurovision Romania, June Anda, rochii de colectie, creatie Alexandra Barna, toate acestea sunt reteta unui spectacol de succes.

Acest spectacol face parte dintr-un eveniment unic, ce ofera si efecte tehnice deosebite. Masina de fum ce face intrarea zanelor mai spectaculoasa, tunul de confetti pentru sedinta foto de la finalul spectacolului, accesoriile deosebite, baghetele luminoase si microfoanele wireless au un efect puternic asupra participantilor.  Echipa Kids Feeria Events garantanteaza un show de exceptie pentru un botez reusit.

Cele trei frumoase zane ursitoare ofera cu blandete micutilor cele mai frumoase daruri: intelepciune, noroc si iubire. La un moment dat, totul se opreste. Usa scartie de parca nu ar fi fost unsa de 100 de ani. Bang bang, rasuna incaprerea, ursitoarele incep sa sopteasca temandu-se de ce este mai rau. DA. Iata, se adevereste, sora lor cea mare, ursitoarea cea rea, invesmantata in negru, un personaj misterios de o frumusete aparte, soseste la botez. Acum incepe cu adevarat spectacolul. Unul interactiv cu publicul, care aduce hohote de ras in incapere. Ei bine, sora cea mare nu este chiar atat de rea!

In final, toti se reunesc spre binele copilasului si petrecerea continua. O sedinta foto cu toti invitatii, alaturi de imaginea centrala a mamei si copilului, desavarseste sceneta ursitoarelor.

Daca nu ati fost martotii unui asemenea eveniment, va recomandam cu caldura sa o faceti!  Veti fi placut surprinsi de profesionalismul si dedicatia zanelor ursitoare de la Kids Feeria Events.

Detalii pe: www.ursitoarebotezbucuresti.ro