Evenimente importante pentru balneologia si recuperarea medicala din Romania

CONGRES ISMH 2016

Asociaţia Românã de Balneologie şi Societatea Românã de Medicina Fizicã, de Recuperare şi Balneoclimatologie  organizeaza in perioada 19-21 mai 2016 de al 41-lea Congres Mondial al Societãţii Internaţionale de Hidrologie Medicalã (ISMH) si Congresul Societãţii Române de Medicinã Fizicã, de Recuperare şi Balneoclimatologie.

Asociaţia Românã de Balneologie şi Societatea Românã de Medicina Fizicã, de Recuperare şi Balneoclimatologie au deosebita bucurie de a anunţa organizarea unui eveniment de o deosebitã importanţã pentru domeniul Balneologiei şi Recuperarii Medicale, respectiv cel de al 41-lea Congres Mondial al Societãţii Internaţionale de Hidrologie Medicalã (ISMH), pentru prima data in Romania, în conjuncţie cu Congresul Societãţii Române de Medicinã Fizicã, de Recuperare şi Balneoclimatologie.

Congresul se va desfãşura în perioada 19-21 mai 2016 la Palatul Parlamentului, Bucureşti, cu participarea a numeroşi medici de recuperare medicalã, balneologi, specialişti, profesori universitari, academicieni şi reprezentanţi ai autoritãţilor medicale din România. Ne vom bucura de prezenţa a peste 30 de invitaţi internaţionali, estimând un numar de aproximativ 300 de participanţi.

Presedinte: Conf. Dr. Olga Surdu
Presedinte al Comitetului Stiintific: Prof. Dr. Gelu Onose
Presedinte al Comitetului de Organizare: Dr. Biol. Constantin Munteanu

Detalii pe site-ul evenimentului: bioclima.ro/ismh2016.html